Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farina di cereali o legumi
Žádné hodnocení
Trancetti cioccolatte
1sa 55 dk
Burro
40min
Pane rustico
2 Std.
Pane per toast
16sa
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pizzette al formaggio di capra
Žádné hodnocení
Panini integrali per hamburger
Žádné hodnocení
Torrone alle mandorle
Žádné hodnocení
Pizzette
1 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Burro
40min