西西里白酒海鮮燉飯
TM5 TM6

西西里白酒海鮮燉飯

4.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 150 克 洋蔥 ,切塊
  • 20 克 橄欖油
  • 200 克 義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)
  • 150 克 白酒
  • 200 克 花枝 ,清洗去除內臟,切圈
  • 100 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
  • 300 克 魚高湯
  • 150 克 鮮奶油
  • 1 ½ 大匙 墨魚汁
  • 20 克 帕瑪森起士
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 匈牙利辣紅椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2609.5 kJ / 624.8 kcal
Protein
15 g
Sacharidy
55.2 g
Tuk
37.5 g
Vláknina
1.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty