Zařízení & příslušenství
西西里白酒海鮮燉飯
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切塊150 克
-
橄欖油20 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)200 克
-
白酒150 克
-
花枝 清洗去除內臟,切圈200 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨100 克
-
魚高湯300 克
-
鮮奶油150 克
-
墨魚汁1 ½ 大匙
-
帕瑪森起司20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
匈牙利辣紅椒粉½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15 g
Kalorie
2609.5 kJ /
624.8 kcal
Tuk
37.5 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
55.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
輕鬆學做燉飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan