Zařízení & příslušenství
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 portions
Suroviny
-
unsalted butter diced (½ in.-1 in.)1 oz
-
shallot (approx. 1 oz ea), peeled, halved2
-
garlic cloves2
-
water plus 1 tbsp, divided7 ½ oz
-
meat stock paste to taste (see Tip)½ tsp
-
pink peppercorns divided2 tsp
-
potatoes small, unpeeled, washed and cubed (½ in.-1 in.)10 ½ oz
-
olive oil to grease
-
16 - 24 oz lamb fillet steakslamb sirloins boneless (approx. 3-6 fillets)16 - 24 oz
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
green asparagus (5-7 oz), trimmed and halved1 bunch
-
carrot large, julienned1
-
whisky1 tbsp
-
corn starch1 tsp
-
heavy whipping cream2 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
204.9 mg
Protein
29 g
Kalorie
1830 kJ /
435 kcal
Tuk
29.3 g
Vláknina
4.7 g
Nasycený tuk
23.7 g
Sacharidy
12.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Simple Ideas
179 recepty/-ů
USA
USA
Weekend Meals
16 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Lemon Chicken with Spring Onions
35min.
Chicken Marsala
40min.
Easy Cheese Souffles
1hod.
Coq au Vin
1hod. 40min.
Beef Chili with Lemon Feta
30min.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1hod. 25min.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min.
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1hod. 40min.
French Onion Soup with Puff Pastry
55min.
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min.