
Zařízení & příslušenství
Kabak Tatlısı
Příprava 15min
Celkový 7hod.
6 porsiyon
Suroviny
-
bal kabağı kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)800 g
-
şeker400 g
-
ceviz içi60 g
-
su1500 g
-
kaymak servis için (isteğe bağlı)100 g
Nutriční hodnoty na 1 porsiyon
Kalorie
426.6 kcal /
1787.8 kJ
Protein
3.3 g
Tuk
11.7 g
Sacharidy
74.3 g
Vláknina
3.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Temel Yemek Kitabı
207 recepty/-ů
Turecko
Turecko