
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g bal kabağı kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (maks. 2 cm kalınlığında yakl. 5-6 cm'lik parçalar)
- 400 g şeker
- 60 g ceviz içi
- 1500 g su
- 100 g kaymak servis için (isteğe bağlı)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 426.6 kcal / 1787.8 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 11.7 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buharda Tahıllı Ekmek
2hod.
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Žádné hodnocení
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4hod. 10min
Bloody Mary
15min
Lor Peyniri
30min
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40min
Hamsi Buğulama
40min
Hint Usulü Çay
10min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Ayva Reçeli
1hod. 25min
Etli Bamya
1hod. 10min