Zařízení & příslušenství
綠咖哩雞肉寬扁麵
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
去骨雞腿排 (約500克)2 隻
-
水 (煮麵用)1200 克
-
鹽1 茶匙
-
油5 克
-
義大利寬麵 (鳥巢麵) (建議烹煮時間為10-11分鐘)250 克
-
椰子油15 克
-
紅蔥頭10 克
-
蘑菇 切塊200 克
-
新鮮紅辣椒 切片15 克
-
泰式綠咖哩醬60 克
-
椰奶200 克
-
綠蘆筍 切段30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.3 g
Kalorie
1926.1 kJ /
460.8 kcal
Tuk
40.8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
絕品PASTA
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan