Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La ganache chocolat blanc et menthe
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille)
- 50 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 feuilles de menthe fraîche
Le biscuit aux amandes
- 90 g de beurre
- 90 g de sucre roux
- 220 g d'amandes émondées
- 1 pincée de sel
- 15 g de farine de blé
- 2 œufs
- 1 melon
- 2 pêches
- 125 g de framboises fraîches
- 150 g de groseilles à maquereau rouges
- 5 feuilles de menthe fraîche, les sommités seulement
- Nutriční hodnoty
- na 8 portions
- Kalorie
- 15874 kJ / 3816 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 226 g
- Tuk
- 291 g
- Vláknina
- 57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau de Pâques
13 Std.
Charlotte aux framboises
3u. 40min
La dacquoise aux fruits d'été
15h 45min
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min
Tarte pascale aux fruits rouges
1h 25min
Verano
12h 45min
Couronne fruitée
6hod.
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Entremets aux fraises de Plougastel
5hod.
Fôret-noire
5h 15 min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6hod.
Bavarois aux fraises
6h 25min