Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 200 g très froids)
- 2 c. à soupe d'eau
- 3 jaunes d'œufs
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 1 c. à soupe de mascarpone, très froid
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Sauce au chocolat
5 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Sauce au chocolat
10min
Mousse aux nectarines
2 godz. 45 min
Pêche Melba
6h
Bagatelle au champagne et aux fruits rouges
3h 40min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 godz. 30 min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Pièges aux speculoos
3 Std. 15 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min