Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais
- 140 g de beurre, et un peu pour le moule
- 4 jaunes ďœufs
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 pincée de sel
- 200 g de crème liquide, 30-40% m.g.
- 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées, concassées
- 300 g de fraises, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 16318 kJ / 3897 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 359 g
- Tuk
- 247 g
- Vláknina
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème fouettée au citron
10min
Cornets de crêpe chantilly sirop d'érable
1h
Choux chantilly au clou de girofle
1h 25min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Crème fouettée aux mûres
15min
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15min
Chantilly au chèvre sucrée
10min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Chantilly au clou de girofle
20min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.