Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de sucre en poudre
- 10 feuilles de basilic frais
- 140 g de beurre, et un peu pour le moule
- 180 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 4 jaunes d'œufs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées, concassées
- 300 g de fraises, coupées en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2719.7 kJ / 649.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 59.8 g
- Tuk
- 41.2 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème fouettée au basilic
2h 10min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1 Std. 25 Min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12h 25min
Chantilly au clou de girofle
20min
Crème fouettée aux mûres
15 Min
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 Std.
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Chantilly au chocolat
2h 10min