Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
- 150 g de sucre en poudre
- 500 g d'eau
- 100 g de miel
- 40 g de cacao en poudre
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6600 kJ / 1579 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 295 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36h
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2h
Sorbet citron
8 godz. 30 min
Glace caramel au beurre salé
12 godz.
Glace chocolat-cannelle
12 godz.
Mousse glacée à la menthe
12 godz.
Glace à la pistache
12 godz.
Sorbet poire avec morceaux
12 godz.
Sorbet citron vert
12 godz.
Glace au chocolat
12 godz.
Glace au café
12 godz.
Glace menthe-chocolat
12 godz.