Zařízení & příslušenství
Sorbet chocolat
Příprava 15min.
Celkový 12hod.
1 bocal
Suroviny
La veille
-
1 c. à café bombée d'agar-agar (3 g, soit 1 sachet et demi)
-
150 g de sucre en poudre
-
500 g d'eau
-
100 g de miel
-
40 g de cacao en poudre
-
100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 bocal
Protein
12 g
Kalorie
6600 kJ /
1579 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
12 g
Sacharidy
295 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sorbets
12 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Sorbet fraise-banane
5min.
Sorbet fraise-coquelicot
10min.
Sorbet framboise-girofle
12hod.
Sorbet à la fraise
12hod.
Glace chocolat-cannelle
12hod.
Glace menthe-chocolat
12hod.
Glace vanille aux noix de pécan caramélisées
36hod.
Glace au chocolat
12hod.
Sorbet citron
8hod. 30min.
Sorbet kiwi
1hod. 10min.
Sorbet poire avec morceaux
12hod.
Sorbet banane et citron vert
10min.