![Grøntsagsfond Grøntsagsfond](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D9759D9F-27EE-48D7-BB1D-EEA3E01B8B34/Derivates/D6994D23-79C3-4C0A-9264-ABA2376B92DE.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g parmesanost, skåret i mindre stykker (3 cm)
- 200 g bladselleri, skåret i mindre stykker
- 250 g gulerødder, skåret i mindre stykker
- 100 g løg, skåret i halve
- 100 g tomater, skåret i mindre stykker
- 150 g courgetter, skåret i mindre stykker
- 1 fed hvidløg
- 50 g champignoner, friske
- 1 laurbærblad, tørret
- 6 kviste blandede krydderurter, friske (fx basilikum, salvie, rosmarin), kun bladene
- 4 kviste persille, frisk
- 120 g salt, grov
-
30
g hvidvin, tør
nebo 30 g vand - 1 spsk olivenolie
- Nutriční hodnoty
- na 6 portioner
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 18.4 g