Zařízení & příslušenství
Grøntsagsfond
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 portioner
Suroviny
-
parmesanost (volitelně) skåret i mindre stykker (3 cm)50 g
-
bladselleri skåret i mindre stykker200 g
-
gulerødder skåret i mindre stykker250 g
-
løg skåret i halve100 g
-
tomater skåret i mindre stykker100 g
-
courgetter skåret i mindre stykker150 g
-
fed hvidløg1
-
champignoner, friske50 g
-
laurbærblad, tørret (volitelně)1
-
blandede krydderurter, friske (fx basilikum, salvie, rosmarin), kun bladene6 kviste
-
persille, frisk4 kviste
-
salt, grov120 g
-
30 g vandhvidvin, tør30 g
-
olivenolie1 spsk
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 portioner
Protein
28 g
Kalorie
2226 kJ /
533 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
18.4 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Nøddesmør
Žádné hodnocení
Peanutbutter
Žádné hodnocení
Crunchy peanutbutter
Žádné hodnocení
Blomkålsris
10min.
Mandelmælk
Žádné hodnocení
Tahin
Žádné hodnocení
Æggefri mayonnaise
Žádné hodnocení
Wakame gomasio
Žádné hodnocení
Basilikumolie
Žádné hodnocení
Grøntsagsbouillon
Žádné hodnocení
Cashewcreme
Žádné hodnocení
Soba nudler
Žádné hodnocení