Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 100 g Zartbitterkuvertüre (55% Kakao), in Stücken
- 250 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Rohrzucker, fein
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 3 Eier (Kl. M)
- 250 g Wasser
- 2 EL Kakaopulver
- 275 g Mehl
- 3 TL Weinstein-Backpulver
- 1 TL Natron
- ¼ TL Salz
- 125 g Buttermilch
Füllung und Fertigstellung
-
150
g Pecannüsse
nebo 150 g Walnusshälften - 100 g Ahornsirup
- 15 g Wasser
- 400 g Zartbitterkuvertüre (55% Kakao), in Stücken
- 350 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2234 kJ / 533 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Schokoladen-Torte
3 godz. 20 min
Triple Chocolate Cake
2 godz. 30 min
Panamatorte
2 godz. 30 min
Schokoladen-Himbeer-Torte
5h 30min
Etagentorte
7 godz.
Kürbis-Erdnuss-Fledermäuse
2 godz. 30 min
Schokoladentorte
2 godz. 15 min
Baiser-Schokokuchen mit Espresso-Karamell
2 godz. 30 min
Triple-Kokos-Brownies
4h
Herbsttorte mit Orangencreme (glutenfrei)
4 Std. 10 Min
Orangen-Aprikosen-Torte
3h 30min
Haselnuss-Schokoladen-Torte
13h