Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Püfferchen
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 450 g Mehl
- 180 g Zucker
- 2 TL Natron
-
1000
g Kefir
nebo 1000 g Schwedenmilch - 3 Eier
- Öl für die Pfanne
Beerensauce
-
500
g Beeren, gemischt, frisch
nebo 500 g Beeren, gemischt, TK - 300 g Beerenkonfitüre
Creme
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 200 g Saure Sahne
- 200 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 621 kJ / 148 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raggmunk - schwedische Kartoffelpuffer
30 min
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10 min
Crêpes à l'orange
1 Std.
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Kreppel
1 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55 min
Oliviersalat
3 Std.