Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuit
- 5 Eier
- 125 g Zucker
- ¼ TL Salz
- 125 g Mehl
- 15 g Kakao
- 30 g Kaffeelikör
- 25 g Wasser
Mokka-Mousse
- 1 Vanilleschote
- 200 g Milch
- 20 g Espresso-Bohnen
- 1 Prise Salz
- 5 Blätter Gelatine, weiß
- 300 g Wasser, kalt, zum Einweichen
- 4 Eigelb
- 80 g Zucker
- 20 g Kaffeelikör
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
Ganache und Fertigstellung
- 150 g Zartbitterkuvertüre
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1512 kJ / 360 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 19 g
Alternativní recepty
Tortentraum Himbeere
5h
Schokoladen-Torte
3h 20min
Latte-Macchiato-Torte
5 Std. 30 Min
Schoko-Pecannuss-Torte
4h
Himbeer-Nuss-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 Std.
Etagentorte
7h
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48 Std.
Lübecker Nusstorte
4h 15min
Kokostorte
7h 30 min
Vanilletorte mit Überraschungsfüllung
48 Std.
Kokos-Passionsfrucht-Torte
48 Std.
Himbeer-Schoko-Hochzeitstorte mit Schokodripping
48 Std.