Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sformato
- 350 g di latte
- 60 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di burro + q.b.
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di cipolla dorata, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (veder consigli)
- 1000 g di acqua
- 250 g di patate a dadini piccoli
- 4 uova
Salsa
- 80 g di cipolla dorata
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di carota
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1455 kJ / 348.2 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1h 45 min
Terrina ai due colori
1 Std. 20 Min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Lasagne asparagi e funghi
2h
Frittelle di baccalà
12h 50 min
Tortini soffici al vapore con confettura di lamponi
50 min
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45 min
Mousse di baccalà
45 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 min
Lasagne pesce e verdure
1 Std. 50 Min