
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sformato
- 350 g di latte
- 60 g di farina tipo 00 + q.b.
- 15 g di burro + q.b.
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (veder consigli)
- 1000 g di acqua
- 250 g di patate a dadini piccoli
- 4 uova
Salsa
- 80 g di cipolla dorata
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di carota
- 20 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 348.2 kcal / 1455 kJ
- Protein
- 25.1 g
- Tuk
- 17.9 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1hod. 20min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Panettone con fichi e noci
7hod. 30min
Pan co' Santi
7hod.
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà gratinato
1hod.
Mousse di baccalà
45min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1hod. 10min
Baccalà al forno con broccoli
1hod. 30min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà alla veneziana con polenta
1hod. 45min