Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 25 g de calvados
- 25 g de beurre demi-sel, pour le plat
- 6 œufs
- 250 g de sucre en poudre blond
- 1000 g de lait
- 250 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1596.6 kJ / 379.2 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 140.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1h 15min
Œufs au lait au caramel
55min
Gâteau de semoule
2h 45min
Far breton aux pruneaux
2h
Far aux pruneaux
1h 5min
Œufs au lait et à la vanille
5h
Riz au lait au chocolat
1h 5min
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Œufs au lait
50min
Far aux pommes
1h
Far breton aux pruneaux
1h 10min