Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de pruneaux dénoyautés
- 25 g de calvados
- 25 g de beurre demi-sel, pour le plat
- 6 œufs
- 250 g de sucre en poudre blond
- 1000 g de lait
- 250 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1596.6 kJ / 379.2 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 140.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Far aux abricots
1 Std. 15 Min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Far breton aux pruneaux
2h
Clafoutis léger aux pommes
50 min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min
Far breton aux pruneaux
1h 10 min
Gâteau de riz au caramel
1u. 40min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Far aux pommes
1 Std.
Far aux pruneaux
1 Std. 5 Min
Gâteau de semoule
2 Std. 45 Min
Gâteau super pomme
55 min