Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 3712 kJ / 888 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 88 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce bordelaise
45 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce soubise
30 min
Sauce au poivre
25 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 godz. 30 min
Sauce au vin doux
55 min
Sauce chasseur
35 min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce au roquefort
20 min