Zařízení & příslušenství
Sauce périgourdine
Příprava 5min.
Celkový 35min.
400 g
Suroviny
-
200 g de vin de madère
-
30 g de beurre demi-sel
-
20 g de farine de blé
-
200 g d'eau
-
1 c. à café de fond de veau
-
50 g de brisures de truffe noire
-
100 g de foie gras de canard cru
-
2 pincées de sel
-
2 pincées de poivre moulu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 400 g
Protein
10 g
Kalorie
3712 kJ /
888 kcal
Tuk
88 g
Vláknina
10 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Balade Sud-Ouest
10 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Foie gras d'oie à la truffe
72hod.
Sauce béarnaise
20min.
Sauce gribiche
15min.
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1hod. 15min.
Sabayon au vouvray
15min.
Sauce au vin doux
55min.
Ravioles sauce au foie gras
40min.
Sauce chasseur
35min.
Sauce beurre blanc
20min.
Sauce barbecue
25min.
Œuf poché sauce meurette
1hod.
Sauce bordelaise
45min.