
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 888 kcal / 3712 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 88 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Sauce gribiche
15min
Sauce béarnaise
20min
Rillettes de porc et de canard
7hod.
Sabayon au vouvray
15min
Pâté périgourdin
48hod.
Sauce au vin doux
55min
Foie gras d'oie à la truffe
72hod.
Rillettes de canard
2hod. 30min
Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Sauce bordelaise
45min