Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de vin de madère
- 30 g de beurre demi-sel
- 20 g de farine de blé
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 50 g de brisures de truffe noire
- 100 g de foie gras de canard cru
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 3712 kJ / 888 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 88 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Pâté périgourdin
48 Std.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Sauce au vin doux
55 Min
Sauce gribiche
15 Min
Sauce dieppoise
35 Min
Sauce américaine
55 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce chasseur
35 Min
Sauce au roquefort
20 min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Rognons de veau sauce madère
20 min