Sauce périgourdine

Sauce périgourdine

4.8 61 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
400 g

Suroviny

  • 200 g de vin de madère
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 20 g de farine de blé
  • 200 g d'eau
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 50 g de brisures de truffe noire
  • 100 g de foie gras de canard cru
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 400 g

Protein 10 g
Kalorie 3712 kJ / 888 kcal
Tuk 88 g
Vláknina 10 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...