Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 550 g de rhubarbe, coupée en tronçons
- 50 g de sucre en poudre blond
Le jour même
- 50 g de sucre en morceaux
- 15 g d'amandes décortiquées
- 75 g de beurre demi-sel, en morceaux et un peu pour le moule
- 125 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre blond
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs, type Maïzena®
- 100 g de sucre en poudre
- 2 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1804 kJ / 433 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2 Std. 10 Min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30 min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3u. 40min
Tartelettes aux quetsches
45 min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2h
Gâteau aux quetsches
45 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Spätzles aux girolles
50 min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20 min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2u. 45min
Tarte à la rhubarbe
1h
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 min