
Zařízení & příslušenství
Panna cotta al grano saraceno
Příprava 10min
Celkový 2hod. 35min
8 porzioni
Suroviny
-
di latte300 g
-
di grano saraceno80 g
-
fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata2
-
di panna (35% di grassi)300 g
-
di zucchero grezzo50 g
-
di acqua30 g
-
di zucchero30 g
-
di fragole200 g
-
di liquore (volitelně) al miele (tipo Chouchen Bretone)15 g
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
354 kcal /
832 kJ
Protein
4 g
Tuk
14 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Dolci in frigo
139 recept
Itálie
Itálie

La cucina Bretone
10 recept
Itálie
Itálie