Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 7 foglie di salvia fresca, lavate
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 270 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 500 g di farina tipo 1 + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 8595.5 kJ / 2053 kcal
- Protein
- 101.1 g
- Sacharidy
- 390.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 41.6 g
Alternativní recepty
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Lievito madre
72h 15min
Pane con farina di mais
5u. 5min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Panini venostani
3h
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3ωρ. 10 λεπτ.
Polka (pane francese)
5 godz.
Pane al semolino
4h