Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 15 g di farina tipo 00
- 500 g di liquido di cottura delle cozze filtrato (freddo, vedere consigli)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo, prezzemolo, gambo di cipollotto)
- 150 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso Kashmiri
30 Min
Salsa satay
20 Min
Dressing all'aceto balsamico e mirtilli
5min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1 Std.
Bhaji alle cipolle
35min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Spiedini di tacchino
1 Std.
Salsa bois boudran
10 Min
Yaki Soba
55min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min
Involtini primavera vietnamiti
40 Min