Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 15 g di farina tipo 00
- 500 g di liquido di cottura delle cozze filtrato (freddo, vedere consigli)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo, prezzemolo, gambo di cipollotto)
- 150 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hosomaki
2 Std.
Timballo di riso al ragù e uvetta
1h
Bignè cake
4 Std.
Pollo speziato alla mozambicana
35 Min
Zuppa di mandorle, aglio e olio di oliva
5 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1 Std. 15 Min
Maiale alla Colombo
1h 25min
Chawan mushi
35 Min
Salsa bois boudran
10 Min
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1 Std. 40 Min
Crema di cavolfiore con schiuma di vongole e prezzemolo (di Sebastiano Rovida)
45min
Sushi allo spada affumicato
55min