Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 193.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Forty fresh
10min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Cozze alla Medoc
50 Min
Torrone morbido
6 Std. 20 Min
Burro all'arancia
3 Std. 30 Min
Sale aromatizzato ai funghi porcini
10min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Insaporitore per pesce
10min
Spaghetti con la bottarga
25 min
Agliata verde
15min
Cacciucco
1 Std. 20 Min