Burro ai funghi porcini

Burro ai funghi porcini

4.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod.
1 Ricetta completa

Suroviny

  • 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di funghi porcini freschi a fette
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco lavate e asciugate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa

Protein 10 g
Kalorie 7493 kJ / 1791 kcal
Tuk 193.3 g
Vláknina 5.6 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...