Burro ai funghi porcini
TM5 TM6

Burro ai funghi porcini

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di funghi porcini freschi, a fette
  • 1 - 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
7493 kJ / 1791 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
2.9 g
Tuk
193.3 g
Vláknina
5.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty