Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g cukru
- 400 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
Farsz
- 300 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
- 1 żółtko
- 50 g cukru
- 200 g jagód, świeżych
Ciasto
- 250 g wody, ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania
- 1 jajko
- 20 g oleju
- 560 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- sól, do gotowania pierogów
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2668 kJ / 637 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Sacharidy
- 93.5 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35 min
Naleśniki z serem
1h
Pierogi z truskawkami ze śmietaną i miętowym cukrem
2h
Kopytka
40min
Pierogi z mięsem
1h
Pierogi ruskie
1h 30min
Knedle z owocami
1h 30min
Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą
1h 30min
Jagodzianki
3h 30min
Faworki - róże
1h 10min
Oponki serowe
45min
Pączki
1h 20 min