Sernik wiedeński

Sernik wiedeński

4.8 5.4K rating
Příprava 15min.
Celkový 9hod. 45min.
12 porcji

Suroviny

  • 8 jajek
  • 1 szczypta soli
  • 1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
  • 250 - 300 g cukru
  • 200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 100 g kaszy manny
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżka cukru wanilinowego
  • 20 g skrobi ziemniaczanej
  • cukier puder do oprószenia
  • woda do pieczenia

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 366.5 mg
Protein 14.7 g
Kalorie 1693.5 kJ / 404.7 kcal
Tuk 23.3 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 12.9 g
Sacharidy 34.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...