Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 150 g getrocknete Aprikosen, entsteint, halbiert
- 500 g Kürbisfleisch, z.B. Hokkaido, in Stücken
- 1 Stück frischer Ingwer (ca. 3 cm), in dünnen Scheiben
- 100 g Kürbiskerne
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 Chilischote, rot, halbiert, entkernt, in feinen Streifen
- 2 Gewürznelken
- 250 g brauner Zucker
- 500 g Weißweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3029 kJ / 724 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aprikosen-Ketchup
45 Min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505 godz. 10 min
Rhabarber-Limetten-Met für Prosecco
2sa 15 dk
Birnen-Chutney
50 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Quittenchutney
55 Min
Quitten-Meerrettich
30 Min
Birnen-Senf
30 Min
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Rhabarber-Chutney
1h 30min
Erdbeerchutney
35min
Tomaten-Johannisbeer-Chutney
1 godz. 15 min