Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sos
- 50 g oliwy z oliwek
- 30 g białego octu winnego
- 50 g wody
- 2 łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki musztardy Dijon
Sałatka
-
200
g rukwi wodnej, tylko liście, bez twardych łodyg
nebo 200 g roszponki - 150 g gruszki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 3 mm plastry
- 2 łyżki ziaren sezamu, uprażonych
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 499 kJ / 120 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 10.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25min
Minizapiekanki z owocami morza (bez laktozy)
1 Std. 35 Min
Tatar z łososia
10 min
Sałatka z kalafiorem romanesco, gruszką i serem roquefort
25min
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55 Min
Carpaccio z buraków z cukinią (TM5)
15min
Crostini z kremem z bakłażana i mozzarellą
1h
Sałatka prowansalska z kalmarami
55 Min
Musztarda z suszonymi figami
8 godz.
Sos balsamiczny
25min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 Min
Sałatka śródziemnomorska z kuskusem
50 min