Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Manteiga à temperatura ambiente q.b. p/ untar e pincelar
- 12 gemas de ovo
- 400 g açúcar
- 500 g leite de coco
- 300 g farinha tipo 55
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de cardamomo em pó
- ½ c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2171.7 kJ / 519 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 82.7 g
- Tuk
- 14.4 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 164.5 mg
Alternativní recepty
Ovo estrelado
40min
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45 Min
Crepes soufflé
1 godz. 10 min
Summer pudding
8h
Bolo de requeijão e abóbora
45 Min
Creme de alho
1 godz. 10 min
Achar de beringela
1h 25min
Eton mess
10min
Baklava
1h 20min
Bolo cru de cenoura
5h 30 min.
Cachupa
24hod.
Batatada - Bolo de batata doce
2 Std. 25 Min