Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 250 g sobras de peru s/ osso, cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 1 dente de alho
- 80 g cenoura
- 40 g manteiga
- 25 g farinha
- 250 g leite
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 30 g ketchup
- 10 g mostarda
- 10 gotas de molho inglês
- 1 gema de ovo
- 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
Massa
- 400 g água
- 20 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 270 g farinha
- Óleo q.b. p/ fritar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Almôndegas com molho de tomate
40min
Empada de frango e alho-francês
50 Min
Empada folhada de carne
1 Std. 45 Min
Tartes de alho-francês e cenoura
1 godz. 15 min
Russos
50 Min
Empada de galinha
2 Std.
Mini empadas
1 godz. 15 min
Croquetes
3 Std.
Folhados de carne
1 Std. 10 Min
Empada de pato com alho francês
13h 10 min
Folhados de frango
55 Min
Molho bechamel
15 Min