
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio de fiambre de peru e maçã
- 300 g fiambre de peru fatiado
- 100 g maçã verde s/ casca, cortada em quartos
- 1 c. chá de sumo de limão
- 1 pitada de pimenta
- 130 g maionese
- 2 c. sopa de ketchup
Recheio de fiambre e queijo-creme
- 200 g fiambre
- 200 g queijo-creme
- 1 pitada de pimenta
Recheio de queijo da Ilha, nozes e rúcula
- 50 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 40 g miolo de noz
- 40 g rúcula
- 100 g queijo-creme
-
50
g natas
nebo 50 g iogurte natural
Recheio de atum e milho
- 160 g atum em lata escorrido
- 150 g milho escorrido
- 150 g maionese
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 329 kcal / 1377 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sanduíche de atum e agrião
4hod. 10min
Operetta de marisco
Žádné hodnocení
Refogar 250 g de chalota
25min
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
1hod. 30min
Patê de fumados
5min
Enrolados de atum em alface
20min
Pão recheado
30min
Batido de tarte de maçã
30min
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1hod. 10min
Smoothie de manga, laranja e iogurte
5min
Batido de cheesecake de morango
40min
Pão recheado com queijo e alho-francês
40min