Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio de fiambre de peru e maçã
- 300 g fiambre de peru fatiado
- 100 g maçã verde s/ casca, cortada em quartos
- 1 c. chá de sumo de limão
- 1 pitada de pimenta
- 130 g maionese
- 2 c. sopa de ketchup
Recheio de fiambre e queijo-creme
- 200 g fiambre
- 200 g queijo-creme
- 1 pitada de pimenta
Recheio de queijo da Ilha, nozes e rúcula
- 50 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 40 g miolo de noz
- 40 g rúcula
- 100 g queijo-creme
-
50
g natas
nebo 50 g iogurte natural
Recheio de atum e milho
- 160 g atum em lata escorrido
- 150 g milho escorrido
- 150 g maionese
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1377 kJ / 329 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cocktail de Prosecco e mirtilos e canapés de camarão
Žádné hodnocení
Salada desconstruída
35 Min
Patê de salmão
5 Min
Patê de fumados
5 Min
Molho para carne assada
15 Min
Croissants com mousse de atum
2 Std. 50 Min
Piano com molho barbecue e salada de cenoura
11 Std.
Cozer 200-400 g de ananás
25 Min
Baguete de atum, alcachofra e feijão-verde
1h 30min
Mocktail de morango
5 Min
Camarão com molho cocktail
30 Min
Omelete no forno
40 Min