Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bacalhau
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 4 dentes de alho cortados em lâminas
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 150 g pimento verde cortado em tiras
- ½ - 1 c. chá de sal (dependendo da salga do bacalhau)
- 1000 g postas de bacalhau demolhado altas
- 500 g azeite
Migas
- 250 g broa de milho de véspera bem seca
- 60 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 6 dentes de alho
- 250 g couve p/ caldo-verde cortada em juliana
- 1 c. chá de sal
- 250 g feijão-encarnado cozido escorrido
- 10 g coentros, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 4678 kJ / 1119 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 96 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Migas de couve e cogumelos com batata-doce
55 min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Caldeirada à algarvia
3 Std.
Migas da Lousã
12h 40min
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Bacalhau à Gomes Sá
1h 30min
Migas de grelos com ovo escalfado
1h
Bacalhau com grão e broa
45 min
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30 min
Bacalhau de cebolada e broa
1h
Polvo à lagareiro
1h 30min
Bacalhau com feijão e grelos com crosta de broa e batatas no forno
1sa 35 dk