Zařízení & příslušenství
山居栗子芝麻燉飯
Příprava 5min.
Celkový 50min.
2 人份
Suroviny
-
昆布5 公分
-
熱水 (約90-95°C)300 克
-
油15 克
-
乾香菇 泡軟、切條15 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
清酒20 克
-
醬油2 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖漬栗子 切碎 (10克裝飾用)90 克
-
黑芝麻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
1760 kJ /
422 kcal
Tuk
11.5 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
70.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
輕鬆學做燉飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan