![Flødeost med radiser Flødeost med radiser](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBA332F6-B870-494F-AB8E-09FB537BA6E9/Derivates/D092F3A2-5760-4BE0-9415-A0EEB20222C0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2 - 3
spsk karse (8 g), rødderne fjernet
nebo 2 - 3 spsk purløg, frisk (8 g), rødderne fjernet - 60 - 80 g røde radiser
- 200 g flødeost
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.2 g