Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de dashi en polvo instantáneo
- 2 cucharaditas de azúcar
- 2 cucharadas de mirin
Tempura y acompañamiento
- 200 g de rábano daikon
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca (4 cm) pelada, en trozos
-
500
g de langostinos grandes crudos sin pelar
nebo 500 g de gambones - 300 g de aceite de girasol para freír
-
50
g de maicena (y algo más para espolvorear)
nebo 50 g de harina de arroz - 100 g de harina de repostería
- 5 g de azúcar
- 5 g de sal
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de agua muy fría
- 50 g de cubitos de hielo
- 1 yema de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 858.2 kJ / 205.3 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 20.9 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas Tex-Mex
9h 10min
Albóndigas de cordero y chimichurri con ensalada
2h
Tempura de verduras (masa japonesa para rebozar)
15 Min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1 Std.
Tournedós de rape con borrajas y vinagreta de tomate
25 Min
Croquetas de gambas
9h 10min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min
Buñuelos de bacalao especiados
1 Std.
Langostinos al romesco
15 Min
Salsa chimichurri indiana
10 Min
Salsa brava
10 Min
Patatas bravas en tempura
1 Std. 10 Min