Kompatibilní verze
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Le vendômois
5h
Eton mess, fraises et rhubarbe
1h 10min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Nage de crustacés au champagne
1 godz. 5 min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Îles flottantes et compotée de pommes
1h 40min
Délice au Carambar
2h 30 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2u. 40min