Kompatibilní verze
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Crémeux citron et framboises
2hod. 30min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 godz. 35 min
Eclairs aux fruits rouges
12hod.
Minipannacottas à la pistache
6 godz. 20 min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4hod.
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Îles flottantes et compotée de pommes
1 Std. 40 Min
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Meringues à la pistache
2hod. 30min
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Mousse de fraise
4h 15min