Kompatibilní verze
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 36.8 g
- Tuk
- 38.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15min
Foie gras au café et aux pruneaux
1h 35min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1h 35min
Gratin de poire au chocolat et aux amandes
1u.
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Gratin de raisin en sabayon
20min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35min
Poires duchesse
12h 25min
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Iles flottantes au chocolat
1h 30 min
Pannacottas after eight
5 Std. 35 Min