Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims

Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims

3.6 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
4 portions

Suroviny

  • 60 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 80 g de champagne
  • 4 jaunes d'œufs
  • 8 biscuits roses de Reims (mini)
  • 3 c. à soupe de sucre roux
  • 2 gouttes de colorant alimentaire (volitelně) rouge

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6.5 g
Kalorie 2240 kJ / 537.8 kcal
Tuk 38.8 g
Vláknina 0.2 g
Sacharidy 36.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...