Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
TM6 TM5 TM31

Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims

3.6 ( 14 hodnocení )

Suroviny

  • 60 g de sucre en poudre
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 80 g de champagne
  • 4 jaunes d'œufs
  • 8 biscuits roses de Reims (mini)
  • 3 c. à soupe de sucre roux
  • 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
537.8 kcal / 2240 kJ
Protein
6.5 g
Tuk
38.8 g
Sacharidy
36.8 g
Vláknina
0.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty