Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 185 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 30 g de sucre vanillé maison
La crème au cassis
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 700 g de cassis frais ou surgelés
- 60 g de fécule de maïs
- 4 œufs
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1485 kJ / 357 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 57.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rétes hongrois (strudel aux raisins secs)
50 min
Tiramisu aux cerises
2h 15min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Crème glacée au pain d'épices
24 Std.
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12h
Bouchée croquante à l'abricot
24 godz. 55 min
Bûche chocolat-cassis
1 godz. 45 min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1 Std. 50 Min
Gratin de figues
25 Min
Gâteau au chocolat aux cerises
2h 15min
Bavarois chocolat, caramel et fruits rouges
15h
Forêt-noire
2h 30min