Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 185 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 30 g de sucre vanillé maison
La crème au cassis
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 100 g de sucre en poudre
- 700 g de cassis frais ou surgelés
- 60 g de fécule de maïs
- 4 œufs
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1485 kJ / 357 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 57.9 g
- Tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dacquoise aux framboises
2h
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15 min
Charlotte aux poires
12h 30min
Minibûche cerise amarena
40min
Gâteau de Pâques
1j 55 menit
Croustillant chocolat-framboise
16 Std.
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30 min
Entremets cassis et crémeux citron
5h
Manguier
5h
Charlotte au chocolat
6 Std. 20 Min