Kompatibilní verze
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 escalopes de poulet
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de beurre
- 800 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, cuisson 7 minutes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197.8 kJ / 522 kcal
- Protein
- 45.8 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Risotto à la viande hachée
45min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Emincé de veau à la normande
35 Min
Papillotes d'agneau à la feta
1h
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50min
Gratin de macaronis au poulet
45min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Bœuf aux champignons
30min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Nouilles sauce verte et rose
20 min