Kompatibilní verze
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 escalopes de poulet
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de beurre
- 800 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, cuisson 7 minutes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197.8 kJ / 522 kcal
- Protein
- 45.8 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50 min
Parmentier de poulet au curry
1 Std. 15 Min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Nouilles sauce verte et rose
20min
Bœuf aux champignons
30 min
Emincé de veau à la normande
35 min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1 Std.
Risotto à la viande hachée
45 min
Pomme de terre farcie au poulet
1 Std. 25 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min