Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons

Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons

3.8 121 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 4 escalopes de poulet
  • 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 10 g de beurre
  • 800 g de champignons de Paris frais coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
  • 550 g d'eau
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de pâtes sèches cuisson 7 minutes

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 45.8 g
Kalorie 2197.8 kJ / 522 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 7.8 g
Sacharidy 38.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...