Kompatibilní verze
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 escalopes de poulet
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de beurre
- 800 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, cuisson 7 minutes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2197.8 kJ / 522 kcal
- Protein
- 45.8 g
- Sacharidy
- 38.5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7.8 g
Alternativní recepty
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Risetti au poulet, pesto estragon
30 min
Menu express - Kefta de dinde, semoule aux raisins secs et carottes au miel
35min
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20 min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Bœuf aux champignons
30 min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Nouilles sauce verte et rose
20 min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min