Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 pommes de terre, gros calibre, lavées et brossées
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de persil frais, équeutée
- 200 g de jambon, coupé en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de fromage frais, type St Môret®
- gruyère râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 562 kJ / 134 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 16.4 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pomme de terre au fromage et restes de viande
50min
Gratin de pâtes au fromage
50min
Croque-campagne au comté
40min
Gratin de pâtes
25min
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
1 godz. 15 min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 godz. 20 min
Gratin de pain au reblochon
35min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1 godz.
Gratin gourmand de macaroni
50min
Tartiflette aux courgettes
55min
Salade piémontaise
50min
Tartiflette
1 godz. 15 min