Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de carottes, coupées en morceaux (2 cm)
- 200 g de courgettes, coupées en morceaux
- 200 g de restes de poulet cuit
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type torsades 3 couleurs
- 100 g de crème fraîche
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 50 g de gruyère râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Riz express aux légumes
25min
Fusilli au lait de coco et saumon fumé
30min
Patoto petits pois jambon
30min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Couscous de poulet
40min
Paëlla de légumes croquants (nouvelle recette)
35min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20min
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Nouilles sauce verte et rose
20min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min