Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 600 g de raisins
- 80 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Crème catalane
4 Std. 25 Min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Poires au vin rouge
3 Std. 20 Min
Terrine en mousse de fruits
4h 30 min
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12h
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2 Std. 10 Min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Îles flottantes et compotée de pommes
1u. 40min
Riz au lait, poires pochées et sauce chocolat
1 Std. 20 Min