Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Soupe de fruits rouges
2h 10 min
Mousse de yaourt, amandes et poires à la vanille
4 godz. 35 min
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3 Std.
Soufflés poires roquefort
1h
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 Min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Sorbet Piña Colada
4h 15min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10 min
Iles flottantes au chocolat
1 Std. 30 Min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1h 5 phút
Îles flottantes et compotée de pommes
1h 40 min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2h 45min