Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 80 g de sucre en poudre
- 600 g de raisin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Gratin poire-banane
55 min
Poires duchesse
12hod. 25min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Gratin aux fruits rouges
20 Min
Crémeux citron et framboises
2 Std. 30 Min
Gratin aux figues
15 Min
Sabayon aux raisins
15 Min
Gratin de figues
25 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Mousse de kiwi
2h 15min