Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 47.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12hod.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 godz. 30 min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4 Std. 20 Min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2hod. 30min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Cheesecake tomate-chèvre
4 Std. 30 Min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Foie gras farci aux figues
24hod.
Pâté de lapin en croûte
5h 30 min.
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min