Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 47.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Foie gras de canard
72h
Terrine de foies de volaille au porto
5u. 50min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Petits choux aux escargots
1 godz. 20 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min