Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 47.6 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Lotte au beurre rouge
40 menit
Râble de lapin aux abricots et à la vanille
45 min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Sauce aux groseilles
15 menit
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Terrine de campagne
4小时 30 分钟
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Foie gras de canard
72h