Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 518 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 10.8 g
Alternativní recepty
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Tapenade de tomates
5 Min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4h 45min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4h 45min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Terrine de feta au basilic
3h
Tartinade d'artichaut à la tomate
2h 15min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Sablés au parmesan
1 godz.
Tartinade de chorizo
5 Min