Pannacotta parmesan

Pannacotta parmesan

3.3 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 20min.
6 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 130 g de crème liquide 35% m.g.
  • 120 g de lait entier
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 6 feuilles de basilic frais et quelques sommités pour la finition
  • ½ sachet d'agar-agar (1 g)
  • 20 g de tomates confites à l'huile égouttées et coupées en lamelles

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4.3 g
Kalorie 518 kJ / 125 kcal
Tuk 10.8 g
Sacharidy 2.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...