Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 518 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 10.8 g
Alternativní recepty
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Crème de roquette au chèvre
30 min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Terrine de chèvre aux olives
3 godz. 20 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Crème brûlée aux pralines roses
3 godz. 15 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2u. 35min