Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 feuilles de basilic frais, et quelques sommités pour la finition
- ½ sachet d'agar-agar (1 g)
- 20 g de tomates confites à l'huile, égouttées et coupées en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 518 kJ / 125 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 10.8 g
Alternativní recepty
Crème de roquette au chèvre
30 min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Sablé parmesan, concassé de tomate et jambon de Bayonne
1h 30min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousse à l'avocat
15min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 godz. 20 min
JUIN - Mini-madeleines jambon-roquefort - Bruno Dinel
30 min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Sablés au parmesan
1 godz.
Mousses de betterave en deux façons
15min