Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 224 kJ / 54 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3u. 15min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2u. 20min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 godz.
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min