Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au roquefort
- 100 g de roquefort
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse de foie de volaille aux pistaches
- 80 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 100 g de mousse de foie
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le montage
- 16 figues sèches, ou fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 224 kJ / 54 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Tuiles au fromage
15 Min
Bavarois d'asperge
15 Min
Sabayon au citron
15 Min
Dip d'asperges blanches
15 Min
Carpaccio de saint-jacques
45 Min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2h 20min
Ballotine comme un macaron
25min
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15 Min
Verrine saumon-endive
10 Min