![Toum Toum](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/adea81fa-dcfe-4445-9e67-7358abac9883/Derivates/325a256c-29f4-4e27-b0da-3aa6a3cfa8ae.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g grapeseed oil
- 40 g lemon juice
- 3 - 4 garlic cloves
- 1 tsp salt
- 3 egg whites, room temperature
- 80 - 100 g boiling water (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 15145 kJ / 3606 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 400.4 g
- Nasycený tuk
- 45.6 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 2436.8 mg
Alternativní recepty
Mouhallabieh (milk pudding)
4 Std. 30 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3hod.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45 min
Arabian ice cream
10h 25min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10 min
Garlic dip (toum)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Tarator (tahini dip)
5 min