Zařízení & příslušenství
日式关东煮
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
1 人份
Suroviny
-
昆布 干的30 克
-
水2000 克
-
味噌20 克
-
盐1 茶匙
-
干柴鱼片1 把
-
鱼竹轮4 个
-
新鲜八爪鱼 小型的4 个
-
新鲜香菇3 朵
-
鱼丸5 个
-
白萝卜 切块150 克
-
魔芋块 切块100 克
-
魔芋丝100 克
-
葱 切葱花1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
49.1 g
Kalorie
1933 kJ /
462 kcal
Tuk
4.7 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
53.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一人食
16 recepty/-ů
Čína
Čína