腐竹牛肉煲

腐竹牛肉煲

5.0 8 rating
Příprava 30min.
Celkový 47min.
4 人份

Suroviny

  • 牛里脊 切片
    300 克
  • 生抽
    30 克
  • 沙茶酱
    80 克
  • 蚝油
    20 克
  • 白砂糖 约½茶匙
    3 克
  • 玉米淀粉
    5 克
  • 15 克
  • 切块
    15 克
  • 蒜头
    6 瓣
  • 400 克
  • 腐竹 新鲜的
    250 克
  • 花生酱
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 香菜 切段
    30 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1026.3 mg
Protein 53.3 g
Kalorie 2792.4 kJ / 667.4 kcal
Tuk 46.9 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 18.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...