Zařízení & příslušenství
腐竹牛肉煲
Příprava 30min.
Celkový 47min.
4 人份
Suroviny
-
牛里脊 切片300 克
-
生抽30 克
-
沙茶酱80 克
-
蚝油20 克
-
白砂糖 约½茶匙3 克
-
玉米淀粉5 克
-
油15 克
-
姜 切块15 克
-
蒜头6 瓣
-
水400 克
-
腐竹 新鲜的250 克
-
花生酱20 克
-
白砂糖5 克
-
香菜 切段30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1026.3 mg
Protein
53.3 g
Kalorie
2792.4 kJ /
667.4 kcal
Tuk
46.9 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
6.6 g
Sacharidy
18.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心家常煲
5 recepty/-ů
Čína
Čína