
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 牛里脊 ,切片
- 30 克 生抽
- 80 克 沙茶酱
- 20 克 蚝油
- 3 克 白砂糖 ,约½茶匙
- 5 克 玉米淀粉
- 15 克 油
- 15 克 姜 ,切块
- 6 瓣 蒜头
- 400 克 水
- 250 克 腐竹 ,新鲜的
- 20 克 花生酱
- 5 克 白砂糖
- 30 克 香菜 ,切段
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 667.4 kcal / 2792.4 kJ
- Protein
- 53.3 g
- Tuk
- 46.9 g
- Sacharidy
- 18.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 6.6 g
- Sodík
- 1026.3 mg