Zařízení & příslušenství
Risotto with Parmesan cheese
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
151 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Surimi Stick Salad (TM5)
15min.
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6hod. 10min.
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6hod. 15min.
Matcha Stamp Cookies
1hod.
Risotto with Parmesan Cheese
30min.
Taramasalata
15min.
Peas with ham
30min.
Schiacciata (dessert pizza)
2hod. 5min.
Steamed cabbage and pork dumplings
1hod. 35min.
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1hod. 10min.
Saskatoon Berry Jam
35min.