Risotto with Parmesan cheese

Risotto with Parmesan cheese

4.6 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • shallot (approx. 30 g)
    1
  • butter
    40 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
    320 g
  • water
    780 g
  • stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable
    1
    1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...