Zařízení & příslušenství
Risotto with Parmesan cheese
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
water780 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9 g
Kalorie
1812 kJ /
433 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
151 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Salted Caramel Ice Cream
14hod.
Arseeyah
50min.
Lasagna rolls
1hod.
Baked rice croquettes
1hod. 30min.
Berry foam
10min.
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1hod.
Crème Caramel (Flan)
3hod.
Salmon Dill Muffins
45min.
Champagne crème brûlée
2hod. 25min.
Cacio e Pepe
30min.