Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 75 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 75 g de harina
- 1 cucharadita de aceite (para untar el bol)
Ajoblanco
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de miga de pan blanco (del día anterior) remojada en agua
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de jerez añejo
- 250 g de agua
Pan
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de agua caliente (para el horno)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 3270 kJ / 782 kcal
- Protein
- 20.5 g
- Sacharidy
- 137.3 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Pan integral con muesli
4h
Pan rústico
2 Std.
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2h 40 min
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan rústico de setas y pistachos
2 godz. 30 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Hogaza de vino tinto con nueces
15 Std. 30 Min
Panecillos bretzel
5h 30min
Masa madre de trigo
96h
Pan rústico de cúrcuma
9h 30min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10 min
Pan básico
3 Std. 45 Min