
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 75 g de agua
- 5 g de levadura prensada fresca
- 1 pellizco de azúcar
- 75 g de harina
- 1 cucharadita de aceite (para untar el bol)
Ajoblanco
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 25 g de miga de pan blanco (del día anterior) remojada en agua
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de vinagre de jerez añejo
- 250 g de agua
Pan
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- ½ cucharadita de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de agua caliente (para el horno)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 782 kcal / 3270 kJ
- Protein
- 20.5 g
- Tuk
- 16.7 g
- Sacharidy
- 137.3 g
- Vláknina
- 9.4 g
Alternativní recepty
Pan rústico
2 Std.
Pan ácimo
1 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de aceitunas
3 Std.
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Pan de cacao y frutas deshidratadas
3 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 Std. 50 Min
Hogaza de vino tinto con nueces
15 Std. 30 Min
Pan de barra
29 Std.
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan básico
3 Std. 45 Min