Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de agua
- 50 g de setas secas variadas
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
- 100 g de harina de centeno
- 270 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 60 g de pistachos pelados (sin sal)
- 50 g de salvado de avena
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 9112 kJ / 2178 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 364 g
- Tuk
- 62 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 40 g
- Sodík
- 2367 mg
Alternativní recepty
Pan de molde integral con espinacas
1h 40 min
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan integral con muesli
4h
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan rústico
2 Std.
Pan de aceitunas
3h
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2 Std. 40 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16hod. 50min
Pan de molde con cerveza negra y mostaza a la antigua
1 godz. 30 min
Pan de ajoblanco y pasas
3h 20 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Hogaza rústica con centeno
16h