Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermento
- 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
- 330 g de cerveza certificada sin gluten (p. ej. Ambar, Estrella Galicia)
- 40 g de manteca de cerdo
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 250 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 50 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 40 g de harina de teff certificada sin gluten
- 20 g de psyllium
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de aceite para pincelar
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2715 kJ / 650 kcal
- Protein
- 14.87 g
- Sacharidy
- 107.72 g
- Tuk
- 17.68 g
- Vláknina
- 5.23 g
Alternativní recepty
Pastas de almendra sin gluten
1hod.
Pan de molde sin gluten
14hod.
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Scones sin gluten
30 min
Piadinas sin gluten
45 min
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Rosquillas americanas sin gluten
2h 30 min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1hod.
Roscón de Reyes sin gluten
2hod. 45min
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Pan exprés sin gluten
1hod.
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min