Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fermento
- 45 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca envasada en pastillas
Masa
- 330 g de cerveza certificada sin gluten (p. ej. Ambar, Estrella Galicia)
- 40 g de manteca de cerdo
- 1 sobre de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
- 250 g de harina panificable sin gluten Schär Mix B®
- 50 g de harina de arroz casera o certificada sin gluten
- 30 g de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
- 40 g de harina de teff certificada sin gluten
- 20 g de psyllium
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de aceite para pincelar
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2715 kJ / 650 kcal
- Protein
- 14.87 g
- Sacharidy
- 107.72 g
- Tuk
- 17.68 g
- Vláknina
- 5.23 g
Alternativní recepty
Hojaldre rápido (sin gluten)
1 godz.
Magdalenas de limón (sin gluten)
1 godz. 15 min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Pan árabe sin gluten
1 godz. 30 min
Pan de molde sin gluten
14h
Piadinas sin gluten
45 min
Roscón de Reyes sin gluten
2 Std. 45 Min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan de brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Pan exprés sin gluten
1 godz.
Bizcocho genovés (sin gluten)
1 Std. 10 Min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2 Std. 50 Min