Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mix p/ pão
- 250 g espelta em grão
- 50 g trigo sarraceno
- 200 g farinha tipo 65
- 10 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 30 g sementes de papoila
Pão
- 400 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de mistura simples
3h 40min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Pão norueguês
55 Min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 Std.
Pão de sementes e tâmaras
1h 50min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de centeio e aveia
1 Std. 30 Min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min