Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mix p/ pão
- 250 g espelta em grão
- 50 g trigo sarraceno
- 200 g farinha tipo 65
- 10 g sementes de girassol
- 20 g sementes de sésamo brancas
- 30 g sementes de papoila
Pão
- 400 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2u.
Carcaças de espelta
23 godz. 40 min
Pão rústico
2u.
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de centeio e noz
1h 25min
Pão de trigo sarraceno e centeio com sementes
2u.
Pão de mistura simples
3u. 40min
Pão de forma integral
2u.
Pão rústico suíço
25sa 20 dk
Pão norueguês
55min
Pão da terra
1h 35min