Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g passas de uva
- 60 g noz
- 80 g alperce seco cortado em pedaços
- 100 g frutos cristalizados cortados em pedaços
- 100 g rum
- 120 g açúcar
- ½ c. chá de canela em pó
- 2 ovos
- 250 g farinha
- 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- ½ c. chá de gengibre seco em pó
- 1 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- ¼ c. chá de sal
- 150 g manteiga cortada em pedaços, mais q.b. p/ untar
- 120 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1363.9 kJ / 326 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 104.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de abóbora
1 Std. 25 Min
Bolo de azeite
50 Min
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4 Std. 30 Min
Doce de figo e amêndoa
45min
Bolo de laranja caramelizado
1 Std. 5 Min
Bolo de azeite da Beira Baixa
1 Std. 10 Min
Bolo de abacaxi e coco
1 Std.
Bolo de São Martinho
1 Std. 20 Min
Bolo de maçã reineta
1 Std. 30 Min
Pão de ló de Margaride
1h 15min
Bolo de noz, cenoura e canela
1 Std. 40 Min
Bolo de maçã e noz
1 Std. 5 Min